Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pro vás ode mě :)

9. 7. 2007

Zdravím všechny! Jsem moc ráda, že chodíte na moje stránky a že se moje povídky tolik líbí. Rozhodla jsem se, že za vaši věrnost se vám odměním. Mám tady pro vás úplně novou rubriku, do které mi můžete psát svoje dotazy, stížnosti, otázky a v neposlední řadě také návrhy na povídky.

Chci jen upozornit, že v případě "normálních" anime (jako je Inuyasha, Kaleido Star a spol.) ode mě nečekejte povídky shounen-ai. Já vím je to možná staromódní, ale jakmile tam mají ženskou tak jim tam ženskou hodlám i nechat, i kdybych ji měla přimyslet.

Uvítám všechny návrhy, protože i mistr tesař se jednou utne a i mě může dojít inspirace. Všem vám moc děkuju.

Keiro

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(fril02, 6. 1. 2008 3:18)

Myslim si, že píšeš naprosto užasně. Tvoje povídky jsou originální ne nějaký ohraný téma, sice mě to poměrně často rozbrečí ať už smutkem nebo kvůli tomu že jsem šťastná. Od malička jsem vyrůstala s knihama byla jsem vychovávaná tak že jsem pořád četla od malička i teď pořád čtu a čtu i máminy rukopisy a pak jí s tim pomáhám, ale teď jsem někde jinde. Chtěla jsem říct to že jsem taková že když čtu něco co se mi líbí tak se do toho vžiju jako kdybych tam byla nebo jako kdybych dokonce byla tím hrdinou a když čtu ty tvoje povídky tak se ve mě střídá strašně velký množství emocí. V poslední době mě nějak nic moc nebavilo ale když čtu tvoje povídky tak se mi ani nechce dělat něco jinýho mám svoje oblíbené (bohužel pro mě, protože jak je pořád čtu tak pořád brečim), které čtu opravdu často a to se tky moc často nestávám jenom u několika knih kterejch se prostě nikdy nezbavim. Tim jak tady tohle všechno píšu chci vlastně říct, že píšeš užasně a umíš to navíc podat tak, že si mylím, že ne jenom já to prožívám. No tak to bych už mohla ukončit nebo až to budeš číst (pokud to budeš číst) tak se z toho zblázníš. Jinak nějakej návrh na povídku?? No pokud by to mělo bejt z anime tak já se určitě přiklánim k další povídce z ai no kusabi, gravitation, gakuen heaven(ta byla výborná) a mirage of blaze a další...bylo by hezké přečíst si nějakou povídku na death note, blood+, yamato nadeshiko shichi henge,(naprosto doporučuju jak anime tak mangu)saint beast, kyou kara maou, zetsua/bronze (yaoi anime s (zajímavym) dějem což se moc často nestává aby mělo yaoi nějakej děj. noa....omfg sem se trošku nechala unést víc anime asi radši psát nebudu a nějakej originální nápad no nevim asi to neni moc originální ale mě by se líbilo něco z úplně jinýho světa ale stylem, že to vlastně nebude jenom o tamtud, ale že budou vědět i o tom "našem světě" no byli by tam moc hezký nějaký hezký elfíci. *slintá při pomyšlení na jedno naprosto nádhernýho elfskáho bishíka* no tak já radši budu knčit a kdyžtak mi kdokoliv může napsat na fril02@centrum.cz (takhle dlouhej koment jsem ještě nepsala)