Jdi na obsah Jdi na menu
 


Uzavření stránek

29. 12. 2010

Ahoj,

nepíše se mi to zrovna lehce... Nicméně. Jak všichni víte, tyto stránky již dlouho stagnují. Občas se sice vyskytne světlá chvilka a já něco přidám, ale zdá se že i tomu již odzvonilo. :(

Všem Vám moc děkuji, že jste mi projevovali přízeň a drželi mě tak nějak při životě a při tvorbě. Nicméně teď se stalo něco, co jsem nikdy nepředpokládala a byl to pro mě zlý sen. Nemám absolutně žádný čas.

Povídky mě sice napadají, ale pouze útržky a nejsem schopna je přenést do kompu, aby z nich vznikl nějaký příběh. Natož kvalitní povídka, kterou byste si chtěli přečíst. Moc jsem Vám chtěla dát na Vánoce nějakou povídku, ale prostě to nešlo... :(

Tímto se tedy s Vámi loučím a uzavírám kapitolu... Neznamená to, že stránky ruším a bude-li to možné povídky sem budu přidávat.

Pro tuto chvíli však říkám sbohem a loučím se povídkou...

love_hurts_by_alephunky.jpg


S láskou

stále Vaše

Keiro

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nevzdávej se..

(...Empink..., 29. 7. 2012 9:50)

Vím, že jsi to nevzdala a ani nevzdaš! Všichni tady v to doufáme a věříme Ti! Počkame klidne dál, ale vrať se nám. Jak tady všichni říkáme, bez Tebe to tu není ono;). Každy spisovatel má krizi i tak skvělý jako jsi Ty, ale je duležité ji překonat a ve Tvém připadě věřím, že ty to zvladneš levou zadní ať už s naší podporou nebo ne! Tak nezapomeň, stojíme při tobě!:)

Re: Nevzdávej se..

(Keiro, 4. 9. 2012 16:45)

Mockrát Ti děkuji za tento příspěvek. Hrozně moc mě potěšil, jsem ráda, že tu mám stále čtenáře, kteří čekají na mé povídky. Snažím se co to dá, ale stále nejsem spokojena s finálními verzemi povídek, takže ztroskotají cca v polovině. Jakmile, ale cokoliv bude, máte to tady jako první to se neboj. ;) Moc děkuji za tvou podporu!! A i Vás ostatních!!!

Stále Vaše

Keiro

=(

(Onyxová kočka, 12. 12. 2011 17:21)

Keiro, vrať se náám... Denně se sem dívám, jestli nááhodou něco nepřibylo. A ono pořád nic a nic. Tak posílám psí očka, protože určitě nejsem jediná komu se stýská po Tvém psaní.

=(

(Onyxová kočka, 12. 12. 2011 17:20)

Keiro, vrať se náám... Denně se sem dívám, jestli nááhodou něco nepřibylo. A ono pořád nic a nic. Tak posílám psí očka, protože určitě nejsem jediná komu se stýská po Tvém psaní.

jej

(Esarina, 19. 1. 2011 13:37)

Nedostatek času, střípky inspirace ... to je to nejhorší, co může tak skvělou pisatelku jako jsi ty, potkat. Co víc říct, budu se těšit na případné povídky ...

= (

(Neli, 4. 1. 2011 19:23)

Tak to mě vážně mrzí. Tvé povídky ráda čtu a budu se k nim stále vracet a doufat, že budu jednou mít možnost si přečíst i něco nového. Ovšem reálný život se musí žít taky, ne jen ten imaginární, takže hodně štěstíčka!

....

(Turelia, 3. 1. 2011 17:50)

Je mi líto, že končíš.. asi nemám víc co napsat, než to, že i já se sem budu vracet a doufat, že se zde někdy objeví nový příběh...
Přeji ti, aby se všechny zlé sny rozpustily a ty měla v budoucnu čas na vše, co tě baví a je pro tebe důležité...

...

(Mushu, 2. 1. 2011 19:54)

Je smutné, keď sa niečo podobné stane autorke, ktorej tvorbu čítalo toľko ľudí, hoci to zrejme väčšina (do ktorej sa zahanbene pridávam) nekomentovala dostatočne poctivo.
Ako veľa iných preto dúfam, že na nás nezabudneš a znova sa k nám po čase, ktorý možno prospeje aj poviedkam, vrátiš. :)
Dúfam len, že aspoň nezanevrieš na svoje SONPy, aby si s nami udržala aspoň aký-taký kontakt.^^

...

(Sax, 30. 12. 2010 23:09)

Nechci sem psát, protože nevím, co psát... Ale chci, abys věděla, že jsem tvé povídky měla vždy ráda a že se sem stejně budu vracet... a doufat, že ten čas zase jednou budeš mít... Přeji ti do Nového roku jen to nej a hlavně dostatek času na vše důležité...

čas-čas-čas...

(angie, 30. 12. 2010 18:24)

viem aké je to keď človek má pocit, že nič nestíha, že mu proste všetko prekĺzavá pomedzi prsty...
budem držať palce aby sa to zlepšilo:) pre začiatok želám všetko dobré do nového roka:)
PS: aj ja sa sem budem vracať a hádam ma občas poteší aspoň pár slov od jedného z najväčších majstrov pera akých poznám. *klania sa*

....O_o....

(...EmPiNk..., 30. 12. 2010 14:29)

já brečím..to se mi ještě nestalo..jako no na to se nedá nic napsat..:-(..snad jen hodně štěstí do new year..(0_0)..no a někdy se určitě vrať:-)

:o(

(Wierka, 29. 12. 2010 22:57)

oh to je taká škoda, no držam palce ať sa máš fajn a vše ti jde. No já se sem budem vracet, a snad tu najdem i něco nové. ;o)

škoda :(

(Satiras, 29. 12. 2010 14:02)

To je škoda. Je mi to líto, ale doufám, že se jednou vrátíš a budeš pokračovat. Snad se tu občas něco objeví :)