Jdi na obsah Jdi na menu
 


Osmý deníkový zápis

23. 2. 2009

 Co se stalo po té bitvě jsem pochopil, až ve chvíli, kdy jsem se probudil ve své vlastní posteli. On mě prostě uspal! Nejdřív jsem zuřil, ale pak jsem se uklidnil a ležel dál. Věděl jsem, že to udělal proto, že jsem byl fakt unavenej.

  Jen tak jsem hleděl do stropu a přemýšlel o návrhu toho démona. Nesmrtelnost. Lákavá představa. Jenže co s ní potom? Sledoval jak všichni moji známí umírají a já si dál juchám? Na to bych asi neměl. A z nějakého důvodu zřejmě Tannusovi záleželo na mém názoru. Nesmrtelnost…

  Než jsme nad tím stihl dumat víc objevil se právě Tannus. „Jak je ti?“ zeptal se. Otočil jsem k němu hlavu. Až teď jsem si uvědomil, že jsem vlastně měl zraněnou ruku. Zvedl jsem ji a zadíval se na obvaz.

  „Jsem v pohodě,“ prohodil jsem, ale v ruce mi škublo. Ani za nic bych to ale nepřiznal. Rozhodně ne Tannusovi. Nechtěl jsem před ním vypadat jako zbabělec a bábovka.

  „To těžko,“ odvětil klidně a přešel ke mně. Sedl si na postel a chytil mě za ruku, aby zkontroloval zranění. Odmítal jsem si přiznat chvění, které mnou prostupovalo. Zadíval jsem se mu do očí a on dál prohmatával mou ruku. „Bylo by velice zvláštní kdybys byl po morgulském jedu fit po dvou dnech v limbu.“

  Prudce jsem se posadil, až jsme se ocitli velice blízko, ale v tu chvíli jsem si to neuvědomoval. „Dva dny?!“ vyprskl jsem nevěřícně.

  Položil mi ruce na ramena a zase mě položil zpět do polštářů. Pak se nade mnou sklonil. Polkl jsem, když jsem si konečně uvědomil blízkost jeho horkého těla. „Zranil tě jeden z nejmocnějších démonů nejvyšší úrovně. Myslel jsem si, že v limbu budeš déle než dva dny,“ pronášel těsně u mých rtů.

  Nasucho jsem polkl a nebyl sto odpovědět. Jediné co mi vířilo hlavou byla otázka, co by dělal, kdybych ho políbil. A že jsem potom sakra toužil. Jako by mi ale četl myšlenky, sklonil se ke mně a políbil mě. Prudce, žhavě jak to uměl jenom on. Během vteřiny ve mně zažehl oheň, který mohl uhasit jen on sám.

  Vpletl jsem mu ruce do vlasů a přitáhl si ho ještě blíž. Bylo tak neuvěřitelně příjemné cítit jeho tělo tak těsně na svém. Polibek prohloubil a začal mě hladit po hrudi. Až v tu chvíli jsem si uvědomil, že jsem úplně nahý.

  Nahý?! Prudce jsem do něj strčil až skončil na zemi. Okamžitě jsem se na něj podíval. Jeho oči mě provrtávaly zlostným pohledem. Ve chvíli, kdy mě stáhl k sobě dolů a přitáhl blíž, jsem pochopil, že to nebyla zlost, co se mu odrážela v očích.

  Tentokrát jsem to byl já, kdo ho prudce políbil a přitiskl se k němu blíž. Rukama mi bloudil po zádech, sklouzl až k oblinám mého zadku. Prudce jsem se nadechl, ale neprotestoval jsem. Bylo to něco nového, zakázaného, ale přesto nádherného.

  Plenil mi ústa neodbytným jazykem a rukama kroužil po mých hýždích. Cítil jsem, jak se mě zmocňuje vzrušení a mimoděk jsem proti němu začal pohybovat boky.

  Cosi spokojeně zamručel a na okamžik ode mě odtrhnul rty. Fascinovaně jsem sledoval jak si olízl ukazovák. Pak se znovu zmocnil mých úst a já na tenhle úkaz zapomněl. Avšak až do chvíle, kdy jsem ucítil jak do mě opatrně proniká oním prstem.

  Prudce jsem se nadechl, ale to mu posloužilo k tomu, aby mi strčil jazyk do úst. Když cítil, že jsem již připravený prudce do mě pronikl ukazovákem a já se prohnul. Avšak ne bolestí, ale rozkoší. Začal se ve mně pohybovat.

  „Ano,“ vydechl jsem a znovu začal hýbat boky. Chtěl jsem víc. „Rychleji,“ zasténal jsem a on mi ochotně vyhověl. Druhou rukou vklouzl mezi naše těla, která oddělovala pokrývka, kterou jsem byl předtím přikrytý a uchopil do dlaně můj vzrušený úd.

  Sladil pohyby prstu uvnitř mě i dlaně na mém vzrušeném penisu. Málem jsem zešílel, když mě takhle sladce mučil. Nikdy by mě nenapadlo, že se mi to bude líbit. Chtěl jsem víc. Náhle veškerá jeho činnost ustala a já jsem zklamaně zasténal.

  Zadíval jsem se mu do očí. Plál v nich oheň. Naznačil mi, abych si mu sedl na ramena. Okamžitě jsem pochopil, co bude následovat a roztřásl jsem se vzrušením. Udělal jsem co chtěl a on vzal můj vzrušený pyj do úst. Stačilo aby mě dvakrát olízl a já se udělal. Třásl jsem se jako v horečce, ale on nepřestal. Dál mě sál a vzrušoval, až jsem cítil, že budu podruhé.

  Teprve potom mě stáhl dolů, položil na sebe a objal. Ani jsem nevěděl jak a usnul jsem jako když mě do vody hodí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

*slint*

(Ayumi, 5. 3. 2009 20:59)

Mno tak mám takový pocit že se za chvilku utopím ve vlastních slinách....

tak ma napadlo...

(angie, 5. 3. 2009 13:39)

nebola tu nedávno anketka o novej ikonke?.... bola. kedy sa dozvieme, ktorá vyhrala a uvidíme ju naživo?

Přemlouvání? *ďábelský svit očích*

(Fussi-chan, 3. 3. 2009 16:33)

Tomuhle říkám přemlouvání! XD Trochu mi to připomnělo lyžák... chi. Tannus zvolil zajímavou a účinnou taktiku. Přímo dokonalou, řekla bych. A taky by mě docela zajímalo, jak to s těma dvěma půjde dál. Skvělý dílek, maličká!

*kikirikííííííí*

(Broskynka, 1. 3. 2009 15:41)

moc krásna časť... O.o

...............

(kjatkas, 27. 2. 2009 15:18)

Ty vole! no super honem a fofrem dálší díleček

pokračování.....

(Wendy, 24. 2. 2009 18:20)

prosím...vážně super povídka...nemůžu se doškat na další díl;-)..

wohou! ^^

(Michiyo, 24. 2. 2009 14:18)

No skvělý ^^ Už sem se nemohla dočkat, kdy mezi nima k něčemu konečně dojde xD Doufám, že příště si trošku užije i Tannus ^^

Víc!!!

(Alienne, 23. 2. 2009 22:21)

Moj najoblubenejsi cyklus, este, este, prosiiiiim...

No teda

(sisi/ctenar, 23. 2. 2009 22:10)

Tak za A) konečně po dlouhé době!
B) a co chudák Tannus no?on si mu tam usne v tom nejlepším saprplote! Ne kecám je to krásný!
Už se těším an další dílek!

...

(Chris, 23. 2. 2009 20:06)

ooooOOOOoooo =) to bylo super, už aby tu byl další díl

............

(akyra, 23. 2. 2009 19:52)

To bylo úžasné fakt nádhera dalšííííííííííí. Tak na to fakt nemám slov.to se ti opravdu povedlo.

Joooo to je ono

(Kat, 23. 2. 2009 19:46)

Tohle je ono. rychle kvalitní, prostě nádherné. když jsem říkala psát tohle mě nenapadlo, ale jsem ráda. Mocinky. děkuji. Tohle mi fakt spravilo náladu

Love Ya♥

(Shagua-oneesan, 23. 2. 2009 18:38)

Upa nejwíc zbžňuju takové krátké povídky ve kterých se fakt něco děje!....ychlí spád a pár řádku ti přijde jako bys šetl hodiny....žádný keci okolo ani dlouhé popisi prostě děj....! Je to super...Keiro....obdivuju tě!!!

=0)

(Teressa, 23. 2. 2009 17:34)

........wow.......nemam slov...iba..bolo to super ! =)